Menu Sluiten

Wie ben ik?

Ik ben Romilda Droppers.
Een vrouw die vol en nuchter in het leven staat. Moeder van 3 volwassen kinderen. 
Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven hard gewerkt als zelfstandig onderneemster en nu nog steeds.
Ik ben een enorme dierenliefhebster en daarom ben ik een weg ingeslagen die nog voor veel mensen onbekend terrein is, namelijk energetisch dierentherapeut en reikimaster. 
Paarden hebben al heel mijn leven een enorme aantrekkingskracht op me gehad en ik dacht na vele jaren, “Waarom maak ik van mijn passie niet mijn beroep?!”
In eerste instantie heb ik eerst mijn master’s degree in Reiki behaald om vervolgens nog een opleiding energetisch dierentherapeut te volgen. Deze twee opleidingen hebben de aanzet gegeven om te gaan doen wat ik nu doe en dat is paard en ruiter helpen terug in balans te komen.

Wil je hier meer over weten, lees dan de rubriek : Wat doe ik.